Ramen med svinekæber, nudler, æg, tang, svampe og koriander

4 pers.

Tilberedning

Krydr svinekæber med friskkværnet peber og brun dem af i olivenolie i en gryde. Hak skalotteløg, hvidløg og ingefær og kom det i gryden. Tilsæt hønsebouillon og peberrod og lad suppen simre under låg i ca. 90 min. til kæberne er møre.

Tilsæt svampe og lad dem simre med i ca. 5 min. Smag suppen til med soya og limesaft. Kog vagtelæg i ca. 4 min og køl dem af under vandhanen.

Kog nudlerne som anvist på pakken.

Server ramen med nudler, vagtelæg, tang, koriander og et glas mousserende æble.

Tip: Prøv også at tilføje limeblade, jomfruhummerhaler eller tigerrejer i denne ramen.

Tip: Prøv også et glas mousserende æble til ceviche eller sushi.

Ingredienser

  • 4 svinekæber (450 g)

  • 4 spsk. olivenolie

  • 1 skalotteløg (20 g)

  • 3 fed hvidløg

  • 5 g frisk ingefær

  • 1½ l hønsebouillon (eller anden bouillon)

  • 25 g friskrevet peberrod

  • 100 g enokisvampe (eller andre svampe)

  • soya (eller salt)

  • 2 limes

  • 4 vagtelæg (eller alm. æg)

  • 100 g ægnudler

  • 150 g wakame tangsalat (eller nori tang)

  • friske koriander (eller forårsløg)

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende æblevin Sigrid