3 slags Makiruller

Maki med laks, edamame, gomadressing og forårsløg

4 pers.

Tilberedning

Skyl og kog sushiris som anvist på pakken. Opløs sukkeret i riseddiken.

Bland eddikelagen sammen med risene og køl dem af.

Læg tangpladen ud på bordet. Fordel ris i ca. ½ -1 cm tykkelse på den øverste del af pladen. Læg tangpladen over på en bambusmåtte med risene ned mod måtten. Læg laks, edamebønnner sesammayo og hakkede forårsløg lige nedenfor risene. Fugt tangpladen i toppen.

Brug nu bambusmåtten til at rulle en stram omvendt makirulle. Vend den i ristede sesamfrø, og skær den ud i mundrette stykker.

Server makiruller med wasabi, soya, ingefær og et glas Andersen Winery Discover.

Ingredienser

  • 250 g sushiris

  • 2 spsk. sukker

  • 5 æggehvider

  • 2 spsk. riseddike

  • 4 plader tang

  • 100 g laks (kan være røget laks)

  • 50 g edamame bønner

  • 4 spsk. sesammayo (gomadressing)

  • 2 forårsløg

  • 100 g sesamfrø (sort og alm.)

  • sushitilbehør (soya, ingefær og wasabi)

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende æblevin Discover

Maki med surimi, hytteost, avokodo og sort sesam

4 pers.

Tilberedning

Skyl og kog sushiris som anvist på pakken. Opløs sukkeret i riseddiken.

Bland eddikelagen sammen med risene og køl dem af.

Læg tangpladen på en bambusmåtte.

Fordel ris i ca. ½ -1 cm tykkelse på den nederste halvdel af pladen.

Læg surimi, hytteost, avokadoskiver og sort sesam på risene.

Fugt tangpladen i toppen og rul en stram makirulle. Skær makirulle i mundrette stykker.

Server makiruller med wasabi, soya, ingefær og et glas Andersen Winery Discover.

Ingredienser

  • 250 g sushiris

  • 2 spsk. sukker

  • 2 spsk. riseddike

  • 4 plader tang

  • 100 g surimi

  • 4 spsk. hytteost

  • 2 avokadoer

  • 25 g sort sesam

  • sushitilbehør (soya, ingefær og wasabi)

Maki med tempurareje, agurk, chilimayo, skalotteløg  og karse

4 pers.

Tilberedning

Skyl og kog sushiris som anvist på pakken. Opløs sukkeret i riseddiken.

Bland eddikelagen sammen med risene og køl dem af.

Læg tangpladen på en bambusmåtte.

Fordel ris i ca. ½ -1 cm tykkelse på den nederste halvdel af pladen.

Læg tempurareje, agurkeskiver, chilimayo, skalotteløg og karse på risene.

Fugt tangpladen i toppen og rul en stram makirulle. Skær makirulle i mundrette stykker.

Server makiruller med wasabi, soya, ingefær og et glas Andersen Winery Discover.

Ingredienser

  • 250 g sushiris

  • 2 spsk. sukker

  • 2 spsk. riseddike

  • 4 plader tang

  • 8 stegte tempurarejer

  • 2 avokadoer

  • 4 spsk. chilimayo

  • 1 skalotteløg (20 g)

  • 4 spsk. karse
  • sushitilbehør (soya, ingefær og wasabi)