3 slags Makiruller
Maki med laks, edamame, gomadressing og forårsløg
4 pers.
Tilberedning
Skyl og kog sushiris som anvist på pakken. Opløs sukkeret i riseddiken.
Bland eddikelagen sammen med risene og køl dem af.
Læg tangpladen ud på bordet. Fordel ris i ca. ½ -1 cm tykkelse på den øverste del af pladen. Læg tangpladen over på en bambusmåtte med risene ned mod måtten. Læg laks, edamebønnner sesammayo og hakkede forårsløg lige nedenfor risene. Fugt tangpladen i toppen.
Brug nu bambusmåtten til at rulle en stram omvendt makirulle. Vend den i ristede sesamfrø, og skær den ud i mundrette stykker.
Server makiruller med wasabi, soya, ingefær og et glas Andersen Winery Discover.
Ingredienser
Maki med surimi, hytteost, avokodo og sort sesam
4 pers.
Tilberedning
Skyl og kog sushiris som anvist på pakken. Opløs sukkeret i riseddiken.
Bland eddikelagen sammen med risene og køl dem af.
Læg tangpladen på en bambusmåtte.
Fordel ris i ca. ½ -1 cm tykkelse på den nederste halvdel af pladen.
Læg surimi, hytteost, avokadoskiver og sort sesam på risene.
Fugt tangpladen i toppen og rul en stram makirulle. Skær makirulle i mundrette stykker.
Server makiruller med wasabi, soya, ingefær og et glas Andersen Winery Discover.
Ingredienser
Maki med tempurareje, agurk, chilimayo, skalotteløg og karse
4 pers.
Tilberedning
Skyl og kog sushiris som anvist på pakken. Opløs sukkeret i riseddiken.
Bland eddikelagen sammen med risene og køl dem af.
Læg tangpladen på en bambusmåtte.
Fordel ris i ca. ½ -1 cm tykkelse på den nederste halvdel af pladen.
Læg tempurareje, agurkeskiver, chilimayo, skalotteløg og karse på risene.
Fugt tangpladen i toppen og rul en stram makirulle. Skær makirulle i mundrette stykker.
Server makiruller med wasabi, soya, ingefær og et glas Andersen Winery Discover.