Chirashi Sushi

med bønnespirer, avokado, wakame tang og laks

4 pers.

Tilberedning

Kog ris som anvist på pakken og køl dem af. Skær laks ud i tynde strimler. Pisk en vinaigrette af wasabi, citronsaft og solsikkeolie. Smag til med soya. Anret chirashi sushi med avokadostykker, bønnespirer, skalotteløgsringe, ørredrogn, laks, tang, ristet sesam, koriander og fordel wasabi vinaigrette derpå.
Server en flaske afkølet Andersen Winery Rose Marie til.

Ingredienser

  • 120 g ris
  • 150 g laks 

  • 1 spsk. wasabi
  • 1/2 citron, saft heraf

  • 3 spsk. solsikkeolie
  • 1 avokado
  • 50 g bønnespirer
  • 1 skalotteløg
  • 4 spsk. ørredrogn
  • 50 g tang (wakame tangsalat)

  • 25 g ristet sesamfrø
  • friske koriander
  • soya
  • 1 fl. Andersen Winery Rose Marie 2%

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende æblevin Rose Marie