Krustader med luftig cremefraiche, koldrøget laks, og friske krydderurter

4 pers.

Tilberedning

Pisk cremefraiche til den er luftig. Rør hakket skalotteløg, dild og citronsaft i. Smag til med salt og peber. Kom cremen i en sprøjtepose. (eller plasticpose du klipper et lille hul i.) Sprøjt den i krustaderne. Pynt med røget laks, evt. rogn og friske krydderurter.

Server krustaderne med et glas mousserende æble.

Tip: Brug ørredrogn, stenbiderrogn, løjrom eller kaviar, sammen med røget laks.

Tip: Brug blinis eller ristet brød i stedet for krustader.

Ingredienser

  • 16 krustader

  • 2½ dl cremefraiche 38%

  • ½ skalotteløg (10 g)

  • 1 dusk dild

  • ½ citron, saft herfra

  • 200 g koldrøget laks (og 100 g rogn)

  • salt og peber

  • friske krydderurter

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende æblevin