Trøfler med Ben A solbær og Stevns Kirsebær

4 pers.

Tilberedning

Hak chokolade fint.

Kom fløde og Andersen Winery Ben A eller Stevns i en gryde og kog op under omrøring. Tag den af varmen.

Tilsæt den hakkede chokolade og rør til chokolademassen er helt glat.

Hæld chokolademassen i en form (beklædt med bagepapir) og lad den sætte sig på køl i min. 2 timer.

Brug en teske til at tage trøffelmassen op i hænderne og tril kugler af den.

Tril dem i kakao og kom dem på køl i mindst 1 time inden servering.

Nyd trøflerne med et køligt glas Andersen Winery Ben A Solbær eller Stevns Kirsebær.

Ingredienser

  • 250 g mørk chokolade

  • 1 ½ dl piskefløde

  • ½ dl Andersen Winery Ben A eller Stevns

  • ¼ tsk. salt

  • 50 g kakaopulver

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende Dessert Solbær Ben A