Æbleskive sliders med tyttebær, pulled duck, syltede rødløg og urter

4 pers.

Tilberedning

Halver æbleskiver og skær et lille stykke af bunden så den kan stå. Grill dem på en grillpande eller rist dem i ovnen til de er sprøde på overfladen.

Fyld æbleskiver med tyttebærmarmelade, pulled duck, syltede rødløg, og friske krydderurter.

Nyd æbleskive sliders med et køligt glas Andersen Winery Ben A Solbær eller Stevns Kirsebær.

Tip: Brug resterne af anden fra juleaften og server retten til julefrokosten.

Ingredienser

  • 8 æbleskiver

  • 100 g tyttebærmarmelade (solbær eller kirsebær)

  • 250 g pulled duck (pulled pork)

  • 100 g syltede rødløg

  • friske krydderurter

  • 1 fl. Andersen Winery Ben A eller Stevns

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende Dessert Solbær Ben A