Dessertsnack med vaniljekranse, syrlig creme, jordbær, rabarber og skovsyre

8 pers.

Tilberedning

Pisk flødeost, flormelis, citronsaft og vaniljemarv sammen og kom i en sprøjtepose.

Anret vaniljekransene med syrlig vaniljecreme, jordbær & rabarber syltetøj og skovsyre.

Server med et køligt glas Andersen Winery Elmsfeuer Rabarber

Tip: Kom resten af vaniljestangen i ovnen ved 100 grader i 60 min. Når den er tør, hak den til vaniljeknas. Pynt af med det.

Ingredienser

  • 20 vaniljekranse (småkager)

  • 200 g flødeost

  • 1 spsk. flormelis

  • ¼ citron, saft heraf

  • 1 vaniljestang (marv herfra)

  • 2 dl jordbær & rabarber syltetøj

  • skovsyre

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende Rabarberviin Elmsfeuer