Chokolademousse med solbær, flødeskum og salte mandler

4 pers.

Tilberedning

Smelt chokolade over vandbad og lad den afkøle let.

Pisk æggeblommer og sukker luftigt og vend chokoladen i. Lad den afkøle lidt mere.

Pisk fløde til flødeskum og vend den i chokolademassen.

Fyld moussen på glas og lad den sætte sig i køleskabet ca. 1-2 timer.

Kom bær, sukker og ¼ dl vand i en gryde og kog det op til sukkeret er smeltet. Jævn coulis med majsstivelse og stil på køl.

Server chokolademousse med solbær-coulis, hakkede salte mandler, flødeskum og Andersen Winery Ben A

Ingredienser

  • 100 g mørk chokolade (min. 60 %)

  • 5 pasteuriserede æggeblommer

  • 65 g sukker

  • 2 ½ dl piskefløde

Coulis

  • 100 g solbær (andre bær)

  • 60 g sukker

  • majsstivelse

Pynt

  • 30 g salte mandler

  • 1 dl piskefløde til flødeskum

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende Dessert Solbær Ben A