Sommersalat med grillede hvide asparges, radiser, gratineret gedeost, grape og sennepsvinaigrette.

8 pers.

Tilberedning

Kom dijonsennep, hvidvinseddike, vindruekerneolie og honning i en skål og pisk til en vinaigrette. Smag til med et fed hvidløg, salt og peber.

Knæk og skræl de hvide asparges. Grill dem derefter på en grill til de er møre. Skær gedeost i skiver og drys pinjekerner på. Gratiner dem i ovnen ved 225 grader i ca. 5 min, eller til de er gyldne.

Bland de sprøde salater med radiser, filet af grapefrugt, rødløgsringe og senneps vinaigrette.

Anret salaten med grillede asparges, gedeost, sommerbær og friske krydderurter.

Server med et køligt glas Andersen Winery Elmsfeuer Rabarber

Ingredienser

  • 2 spsk. dijonsennep

  • 1 dl hvidvinseddike

  • 1 ½ dl vindruekerneolie

  • 1 spsk. honning

  • 1 fed hvidløg

  • 10 hvide asparges

  • 300 g gedeost

  • 25 g pinjekerner

  • 350 g sprøde salater

  • 1 bundt radiser

  • 1 grapefrugt

  • 1 rødløg

  • 100 g sommerbær

  • salt og peber

  • friske krydderurter

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Elmsfeuer Mousserende rabarbervin