Vinmagerens hyggebord

Tilpas mængde efter antal pers.

Tilberedning

Anret alle ingredienser på en lækker skifferplade, dit yndlings tapas- eller spækbræt.

Server vinmagernes hyggebord med et glas mousserende æble.

Tip: Lav et dybt kryds i skorpen på den franske ost mont d’or og hæld 1 dl mousserende æble i. Smelt den i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. og spis den cremede ost med godt brød og et glas mousserende æble til.

Ingredienser

  • sprøde chips

  • rugchips

  • Italiensk brød med store luftbobler

  • pesto

  • gedeost (f.eks. gederulle, friskost)

  • faste oste (f.eks. comte, primadonna, vesterhavsost)

  • rødkit oste (f.eks. saint albray, marquis, mont d’or)

  • lufttørret skinke

  • salte mandler

  • grønne oliven

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende æblevin Sigrid