Poke Bowl

Med quinoa, kål, teryaki kylling og ponzudressing

4 pers.

Tilberedning

Kog quinoa som anvist på pakken og køl af.
Anret bowl med quinoa, edamamebønner, snittet rødkål, gulerødder, forårsløg, og rød peber.
Steg kyllingechunks i ovnen til de er sprøde og vend dem i teryakisauce.
Læg kyllingestykkerne på grøntsagerne.
Bland en dressing af ponzu soya, limesaft og olie og fordel udover bowlen.
Pynt evt. af med rosenpeber, sort sesam, rød og grøn chili samt lidt ærteskud.

Server poke bowl med og en flaske Andersen Winery Discover.

Ingredienser

  • 2 dl. quinoa

  • 150 g edamamebønner

  • 150 g rødkål

  • 150 g gulerødder

  • 4 forårsløg

  • 200 g rød peber

  • 200 g kyllingchunks (paneret i pankorasp)

  • 1 dl. teryakisauce

  • 4 spsk. ponzu soya (eller alm soya)

  • 2 spsk. limesaft

  • 4 spsk. solsikkeolie

  • Pynt kunne være: knust rosenpeber, sort sesam, frisk chili, ærteskud

  • 1 fl. Andersen Winery Discover

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende æblevin Discover