Sprøde kiks med luftig krydret cremefraiche, serranoskinke, vagtelæg, skalotteløg og brøndkarser
Tilberedning
Hak løg og de friske krydderurter fint og vend dem i cremefraiche 38 %. Smag til med salt og peber. Pisk cremefraichen til en luftig creme. Kog vagtelæg i 2-3 min og pil dem.
Anret kiks med kryddercreme, lufttørret skinke, vagtelæg, skalotteløg og brøndkarse.
Ingredienser
Toast melba med cremefraiche, stenbiderrogn, løg og dild.
Tilberedning
Anret toast melba med stenbiderrogn, cremefraiche, hakkede rødløg og frisk dild.
Ingredienser
Dessertsnack med vaniljekranse, syrlig creme, jordbær, rabarber og skovsyre
Tilberedning
Pisk flødeost, flormelis, citronsaft og vaniljemarv sammen og kom i en sprøjtepose.
Anret vaniljekransene med syrlig vaniljecreme, jordbær & rabarber syltetøj og skovsyre.
Tip: Kom resten af vaniljestangen i ovnen ved 100 grader i 60 min. Når den er tør, hak den til vaniljeknas. Pynt af med det.
Ingredienser
Se de 4 snacks blive lavet her: