4 snacks til Elmsfeuer Rarbaber

8 pers.

Krustader med friskost, radiser, fjordrejer, karse og friskkværnet peber

Tilberedning

Fyld krustaderne med friskost, fintsnittede radiser og fjordrejer. Pynt med karse og friskkværnet peber.

Ingredienser

  • 20 krustader

  • 125 g friskost (gerne gedeost)

  • 2 radiser

  • 150 g fjordrejer (alm. rejer)

  • 1 bakke karse

  • friskkværnet peber

Vin Tip

Prøv Andersen Winery Mousserende Rabarber vin

Sprøde kiks med luftig krydret cremefraiche, serranoskinke, vagtelæg, skalotteløg og brøndkarser

Tilberedning

Hak løg og de friske krydderurter fint og vend dem i cremefraiche 38 %. Smag til med salt og peber. Pisk cremefraichen til en luftig creme. Kog vagtelæg i 2-3 min og pil dem.

Anret kiks med kryddercreme, lufttørret skinke, vagtelæg, skalotteløg og brøndkarse.

Ingredienser

  • 20 kiks

  • 1 skalotteløg (15 g)

  • 2-3 spsk. friske krydderurter

  • 2 dl cremefraiche 38%

  • 100 g lufttørret skinke

  • 10 vagtelæg

  • en håndfuld brøndkarse

Toast melba med cremefraiche, stenbiderrogn, løg og dild.

Tilberedning

Anret toast melba med stenbiderrogn, cremefraiche, hakkede rødløg og frisk dild.

Ingredienser

  • 20 ristede toastbrød (toast melba)

  • 100 g stenbiderrogn (ørredrogn, kaviar eller lign.)

  • 2-3 spsk. friske krydderurter

  • 2 dl cremefraiche 18%

  • 1 rødløg

  • en håndfuld frisk dild

Dessertsnack med vaniljekranse, syrlig creme, jordbær, rabarber og skovsyre

Tilberedning

Pisk flødeost, flormelis, citronsaft og vaniljemarv sammen og kom i en sprøjtepose.

Anret vaniljekransene med syrlig vaniljecreme, jordbær & rabarber syltetøj og skovsyre.

Tip: Kom resten af vaniljestangen i ovnen ved 100 grader i 60 min. Når den er tør, hak den til vaniljeknas. Pynt af med det.

Ingredienser

  • 20 vaniljekranse (småkager)

  • 200 g flødeost

  • 1 spsk. flormelis

  • ¼ citron, saft heraf

  • 1 vaniljestang (marv herfra)

  • 2 dl jordbær & rabarber syltetøj

  • skovsyre

Se de 4 snacks blive lavet her: