Ingrid Barrique2018-11-17T22:48:35+00:00

Ingrid Barrique

“Toplækker næse og helt bio-bio-agtig i duft med indslag af æble, luksusfad og gærende juice. Meget intens og let cremet med et vidunderligt syreattack. Ugens vinhit.”
Rolf Madsen, VineXpressen.dk

  • Frugt/bær: Æble

  • Type: Brut

  • Sort: Ingrid Marie

  • Årgange: 2016

  • Alkohol: 12,4% vol.

  • Vinder af kategorien “Bedste Mousserende Æblevin” ved Dansk Vinskue 2018
    Kåret som “Wine of the week” ved VineXpressen.dk
    Sølvmedalje ved International Food Contest 2018

De udsøgte danske Ingridmarie æbler, fermenteres på stål, og derefter malulaktisk på fransk eg ”barrique” i ca. 10 mdr. Derefter gennemgår vinen traditionel metode som vi kender fra bl.a. Champagne.

Vinen lagres på gær i 12 mdr. inden degorgering. Vinen er en tør mousserende æblevin med fadlagring og med noter af fransk chardonney, karamel, toast, brioche og eksotisk frugt.